Basisbehandeling

Heeft uw wagen een grondige opfrisbeurt nodig? Kies dan voor de uitgebreide basisbehandeling, uw wagen volledig onderhanden genomen zowel het interieur en exterieur. Bij het exterieur wordt er een shampoo gebruikt die zorgt voor een Hydro fobisch effect op de lak. De interieur-reconditionering is variabel naar gelang uw wagen een stoffen/leder interieur heeft.

 

Lak-correctie

Diepe krassen, een doffe glans, swirls of waskrassen die uw lak teisteren? Een lakcorrectie van minimaal 3 stappen kan deze minpunten van uw wagen neutraliseren.

Lakbescherming

Wenst u na een van onze uitgebreide behandelingen een bescherming voor uw lak met een lang blijvende glans? Dan kan u kiezen voor een lakbescherming aan de hand van quartz-coatings. De coating die het best bij uw wagengebruik past wordt handmatig aangebracht op uw lakwerk.

Paint Protection Film (PPF)

 

Een revolutionaire zelfherstellende Film die steenslag, krassen en vuil tegen gaan.

Opmaak voor verkoop

Een wagen verkopen voor de prijs die u wenst is niet gemakkelijk. Wij zorgen dat de factoren die de hogere waarde van uw wagen bepalen perfect zijn opgemaakt, interieur, koetswerk en kleine details. Daarbij krijgt u nog professionele foto's en de keuze om deze door ons te laten verkopen voor de prijs die u wenst.

Nieuw- Classic cars

Net een nieuwe oldtimer aangekocht maar de lak is dof en interieur heeft een grondige kuisbeurt nodig of heeft u gewoon een reconditionering nodig voor uw oldtimer? Laat deze zorgen de onze zijn. Met gespecialiseerde producten voor het behandelen van oldtimerwagens kan u met een gerust hart uw oldtimer na een aantal dagen weer ophalen in een staat waar u kan twijfelen of het wel uw wagen was.